Leasen

Multi Car Center Lease

Multi Car Center levert lease-auto’s met de vertrouwdheid van uw lokale partij en de professionaliteit en zekerheid van een grote maatschappij. Wij zijn specialist voor ondernemers en particulieren als het gaat om financieren van auto’s.  Leasen en financieren is altijd maatwerk en dus afhankelijk van uw specifieke situatie. U kunt met al uw vragen over uw leaseauto bij ons terecht. Ook dat is Multi Car Center.

Operational lease – kies voor uitstraling

Professionele modellen voor de beste prijs, tegen flexibele voorwaarden en de beste service. Kies voor de juiste uitstraling en wees verzekerd van mobiliteit. Met al uw kosten op één duidelijke verzamelfactuur, direct op te nemen in uw fiscale boekhouding. Operational lease is interessant voor u als u een bedrijfsauto nodig heeft, maar niet direct de eigenaar wilt zijn. Aan het einde van uw leasetermijn heeft u 3 opties, namelijk verder blijven leasen, teruggeven en het leasecontract afsluiten of de bedrijfsauto voor een restbedrag overkopen.

Deze vorm van leasen stimuleert de circulaire economie en richt zich stevig op het verduurzamen van bedrijfsmiddelen.

Financial lease – altijd op weg

De mooiste modellen voor een maandelijks tarief. Behoefte aan een bedrijfsauto, maar heeft u niet direct financiële ruimte of de behoefte om in één keer een grote investering te doen? Dan is financial lease een passende oplossing voor u. Economisch bent u de eigenaar van het bedrijfsmiddel dus activeert u direct de auto op uw balans. Juridisch blijft de leasemaatschappij de eigenaar tot u de leasetermijn voldoet, daarna wordt u zowel economisch als juridisch gezien de rechtmatige eigenaar van de auto.

Particuliere financiering- voordelig genieten van luxe

Een nieuwe mooie auto kopen is vaak een enorme aanslag op uw rekening. Met een particuliere financiering leent u als het ware een deel of het totaalbedrag van de auto die u op oog heeft. Zo rijdt u de auto van uw dromen, zonder in één keer een grote investering te doen. U betaalt iedere maand de aflossing van uw lening stapsgewijs af bij de lessor.

De voordelen

  • Zakelijk en particulier financieren
  • Tegen de beste prijs
  • Vandaag auto uitkiezen morgen rijden
  • Ook voor startende ondernemers

Start met Multi Car Center Lease

Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden van onze aantrekkelijke leaseplannen via het onderstaande formulier of bel direct naar 085 – 060 7 068.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
30 + 15 = ?
Enter the equation result to proceed