Maak kennis met onze exclusive services

Alles onder 1 dak

Wij kunnen u voorzien van een interessante financiering of een complete verzekering voor uw auto. Daarnaast kan onze eigen schadeafdeling u helpen bij een kleine of grote schade of een nieuwe ruit. Het belangrijkste is: We hebben al deze disciplines in eigen huis!

Onderhoud

U kunt met uw auto altijd bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, schade of garantiezaken.

Garantie

Op elke auto die onze showroom verlaat krijgt u de wettelijke garantie & fabrieksgarantie. Zo staat u er niet alleen voor als er onverhoopt iets niet in orde blijkt te zijn met uw auto. Voor aanvullende garantieregelingen kunt u gemakkelijk contact opnemen met een van onze adviseurs via: 085 060 7 068

Ruimste keuze

Een ruime voorraad waarvan het grootste deel uit ons eigen netwerk afkomstig is. Bent u op zoek naar een speciaal model? Laat het ons weten. Wij gaan voor u op zoek.

Betrouwbaar

Multi Car Center heeft ruime ervaring in de automotive branch. Betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en een breed scala aan mobiliteitsoplossingen staan aan de basis van dit succes.

Scherpste prijs

Multi Car Center zorgt dat uw toekomstige auto aan onze strenge eisen voldoet. Ook geven we een hoge inruilprijs voor uw huidige auto. Zo zorgen wij ervoor dat u onder aan de streep het goedkoopste uit bent.